ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΡΕΣΗΣ

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2007

Σύγχρονο κυπριακό ιδεώδες


Για να αλλάξει και λίγο το κλίμα σας παρουσιάζω ένα πρότυπο καλαισθησίας σημερινού Κυπραίου. Δε θα αναφέρω στοιχεία του προφίλ του, αλλά πιστεύω ότι τουλάχιστον το επάγγελμά του (το πιο in επάγγελμα στην Κύπρο) μπορείτε να το φανταστείτε. Ο χαρτοφύλακας είναι original  - διπλοτσεκαρισμένη πληροφορία. 
Πάω στοίχημα, ότι μπορείτε να φανταστείτε, από τι είδους όχημα 
εθεάθη να βγαίνει το πρόσωπο. Απαθανάτισα το απίστευτο θέαμα, γιατί το θεώρησα ως ένα ντοκουμέντο  του σύγχρονου κυπριακού πολιτισμού και των ιδεωδών του λαού μας.

5 σχόλια:

Starry Night είπε...

ανακατωθήκαν τα στομάχια μου μεσημεριάτικα

Lexi_penitas είπε...

Νομίζω αξίζει να επεκταθείς σε ένα νέο ποστ για να μάθουμε και μεις το πιο ιν επάγγελμα στη Κύπρο και το πιο ιν αυτοκίνητο. Όσο για αισθητική στη νήσο των αγίων, σάστα τζι' εγύρασιν

Σταρχεία μου είπε...

Έλα τώρα αγαπητέ μου! Σε συγχωρώ γιατί βρίσκεσαι μακριά.
Για το πιο in αυτοκίνητο δε συζητώ! Είναι διαχρονικό ιδεώδες. Είναι το αυτοκίνητο του κάθε "wanna be". Είναι το σήμα της ειρήνης σε διάφορα μεγέθη, κυρίως το μεγάλο με τα λίγα κυβικά (180-200). Αν είσαι δε developer (τσακ! ;)) μπορεί να ελπίζεις σε περισσότερα (κυβικά) και πιο νέο "μοτέλο" - που λένε και οι Κύπριοι. Από τη θητεία μου στη Γερμανία πρέπει να πω ότι τις περισσότερες πωλήσεις η συγκεκριμένη εταιρεία τις κάνει σε Τούρκους μετανάστες! Δεν υπονοώ τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

και οι παντοφλούδες εν burberry? Δεν πιστεύω να φορεί Dolfin εν νεν???

Ανώνυμος είπε...

kala, i pantofla skotonei ka8e aisthitiki. eleos